Skip to content


Hur du lägger in bilder i dina inlägg på Skolbloggen

Skapa en webbplats med WordPress Av: Alfred Ruth Utgivare: .SE

En stor fördel med att jobba på och med datorn och Internet är att det är så lätt att använda sig av bilder. Är du fortfarande lite nybörjare på detta område, kan du ha stor nytta av .SE:s internetguideSkapa en webbplats med WordPressNågra sidor in i häftet finns nämligen ett avsnitt som handlar om just detta: https://www.iis.se/internet-for-alla/guider/skapa-en-webbplats-med-wordpress/fyll-webbplatsen-med-innehall#bilder och eftersom Skolbloggen är uppbyggt på WordPress så kan du har stor nytta av materialet.

Lycka till!

 

Posted in Att blogga: tips, Bild, Skolbloggen.


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

You must be logged in to post a comment.Hoppa till verktygsfältet